Naša priča

S Vama već 5 godina

BetaWare d.o.o. osnovan je 1. svibnja 2012. na Međunarodni praznik rada. Složena IT rješenja, mobilne aplikacije i online igrice leže u srcu naše firme.

Naša je primarna misija stvoriti visoko-kvalitetno, a cijenom pristupačno softversko rješenje čija će svrha biti da doprinese poslovnoj izvrsnosti klijenta. Naš je tim naša snaga, a zadovoljan klijent cilj kojem svi težimo.

BetaWare gradi vaše snove

U radu koristimo inovativne alate i tehnologije. Ono čime se ističemo i što nas stavlja na vrh naše poslovne djelatnosti posvećenost je klijentima, konstantna težnja poboljšanju i nagon koji nas tjera da pomičemo vlastite granice te se suočavamo s izazovima.

Ne postoji ništa što nam je draže od izazova koji će testirati i poboljšati naše vještine.

Nudimo prilagođena, jednostavna i moćna softverska rješenja

Stvaramo različite softvere, od jednostavnih aplikacija do kompleksnih informacijskih sustava za optimizaciju poslovanja.

Proizvode razvijamo u vrhunskim tehnologijama kako bismo ih mogli integrirati u svaki postojeći informacijski sustav u kojem ih možemo prilagoditi potrebama klijenta.

Imamo ono što Vam treba

U BetaWare-u izrađujemo prilagođena softverska rješenja, poboljšavamo poslovanje s CRM sustavima i elektroničkim sustavima naplate.

Nudimo i razvoj mobilnih aplikacija za distribuciju do krajnjeg korisnika ili marketing. Izrada mobilnih aplikacija uključuje projektiranje, imnplementaciju, testiranje i, ako je potrebno, distribuciju.

Naš tim


Dejan

Dejan Bešir

CEO

Damir

Damir Kopić

Backend Developer

Vojo

Vojislav Pavasović

Backend\Mobile Developer

Lucija

Lucija Glavaš

Frontend Developer

Goran I

Goran Ivoš

Frontend Developer

Goran Š

Goran Štimac

Web System Developer

Dino

Dino Budić

Backend\Mobile Developer

Andrea

Andrea Perković

Sales and Marketing Associate

Kristina

Kristina Petrijevčanin

Sales and Marketing Associate

Boris

Boris Muminović

Frontend Developer

Nikola

Nikola Cerovski

Backend Developer