Pravila privatnosti

Uvod

Tvrtka BETAWARE d.o.o. kao vlasnik web stranica www.betaware.hr u ovom dokumentu opisuje pravila koja navode Vaša prava i obveze prilikom korištenja web stranica www.betaware.hr i materijala svih vrsta kojima pristupate na i preko stranica. Svi podaci navedeni u ovom dokumentu služe za Vašu i našu zaštitu. Vaše korištenje ovih web stranica, na bilo koji način, podrazumijeva prihvaćanje ovdje navedenih uvjeta. Ako se ne slažete s ovim Pravilima privatnosti niste ovlašteni koristiti ove web stranice.

Privatnost stranice

Svi osobni podaci ili materijali poslani web stranicama www.betaware.hr podliježu politici o privatnosti i zaštiti osobnih podataka.

Zaštita osobnih podataka opisuje kako BETAWARE d.o.o. postupa Vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom Vašeg korištenja ovih web stranica. Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime, prezime, adresa e-pošte, telefonski broj i broj mobitela, tj. podaci koji inače nisu javno dostupni. BETAWARE d.o.o. obvezuje se da će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, neće ih distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti.

Prikupljamo samo one podatke koje nam Vi želite dati ili one koji su neophodni kako bismo Vam pružili (i unaprijedili) uslugu.

Točnost, potpunost i pravodobnost informacija

Nismo odgovorni ukoliko informacije dostupne na ovim stranicama nisu točne ili potpune. Materijali s ovih web stranica koriste se na vlastitu odgovornost. Suglasni ste da je Vaša odgovornost pratiti sve promjene materijala i informacija koje se nalaze na ovih web stranicama.

Prava na intelektualno vlasništvo

Sva autorska prava i ostala prava na intelektualno vlasništvo sadržana u svim tekstovima, slikama i ostalim materijalima na ovim web stranicama vlasništvo su BETAWARE d.o.o. ili su uključena uz dopuštenje odgovarajućeg vlasnika.

Dopušteno je pregledavanje stranice, reproduciranje izvadaka kroz tiskanje, spremanje na tvrdi disk, sve u Vaše privatne nekomercijalne svrhe. Svi materijali s ovih web stranica mogu se objavljivati pod uvjetom da sačuvate autorska prava i ostala prava na vlasništvo. Nijedna reprodukcija nijednog dijela ovih web stranica ne smije se prodati ili distribuirati u komercijalne svrhe i ne smije biti modificirana ili uklopljena u druga poslovanja, publikacije ili web stranice.

Robni žigovi, logotipi, znakovi, slogani i uslužni žigovi prikazani na ovim web stranicama pripadaju BETAWARE d.o.o. Sav sadržaj ovih web stranica ne treba se tumačiti kao dozvola za korištenje bilo kojeg robnog žiga ili logotipa prikazanog na ovim web stranicama. Vaše korištenje i/ili zlouporaba bilo kojih sadržaja ovih web stranica strogo je zabranjena. Ako prekršite tu zabranu BETAWARE d.o.o. provesti će svoje zakonsko pravo na intelektualno vlasništvo u potpunosti, uključujući i kaznenu tužbu za ozbiljne prekršaje.

Poveznice na druge web stranice

Poveznice na druge web stranice mogu Vas odvesti izvan mreže BETAWARE d.o.o. Prilikom toga ne snosimo odgovornost za sadržaj, točnost ili funkciju tih stranica. Poveznice su dane u dobroj namjeri i ne smatramo se odgovornima za bilo kakve kasnije promijene na drugim web stranicama za koje smo dali poveznicu. Uključenje poveznica na druge stranice ne označava potvrdu BETAWARE d.o.o. Preporučujemo da oprezno i pažljivo pročitate zakonske obavijesti i obavijesti o privatnosti na ostalim web stranicama koje posjećujete.

Jamstvo

Korištenje ovih web stranica isključivo je na vlastiti rizik. Ove web stranice pružene su Vam na bazi „dostupnosti“ i slijedom navedenog BETAWARE d.o.o. ne daje nikakva jamstva, bilo izražena, podrazumijevana, ozakonjena ili druga, uključujući:

 • jamstvo da je prikazanost materijala na ovim web stranicama potpuna, točna, pouzdana, pravovremena i da ne povrjeđuje treću stranu;
 • da će pristup stranici biti neometan i bez pogrešaka;
 • da će web stranica biti sigurna;
 • da je bilo koji savjet ili mišljenje od strane BETAWARE d.o.o. sadržano na ovim web stranicama točno ili pouzdano;
 • da su bilo kakva jamstva ili zastupstva izričito demantirana.

Imajte u vidu da neke jurisdikcije ne dozvoljavaju izuzimanje od podrazumijevanih jamstava, tako da neki od njih nisu primjenjivi na Vas. Molimo Vas da provjerite Vaše lokalne zakone.

Zadržavamo pravo na ograničavanje ili ukidanje pristupa ovih web stranicama ili bilo kojem dijelu ovih web stranica u bilo kojem trenutku.

Odgovornost

BETAWARE d.o.o. i treće strane koje su sudjelovale u stvaranju i/ili isporuci ove web stranice u naše ime nemaju nikakve odgovornosti za izravne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete, troškove, gubitke ili bilo kakve odgovornosti koje proizlaze iz pristupa, upotrebe, nemogućnosti upotrebe, promjene sadržaja ovih web stranica ili proizlaze iz bilo kojih drugih web stranica kroz poveznice ili kroz bilo kakve akcije koje poduzimamo ili ne poduzimamo kao rezultat bilo koje elektronske poruke koju ste poslali.

BETAWARE d.o.o. i treće strane koje su sudjelovale u stvaranju i/ili isporuci ove web stranice nemaju odgovornost održavati materijale i usluge dostupne na ovoj web stranici niti dostavljati povezane ispravke, nadopune ili objave. Svaki materijal dostupan na ovim web stranicama podložan je promjeni bez obavijesti.

Nadalje, BETAWARE d.o.o. ne prihvaća odgovornost za bilo koji gubitak prouzročen virusima koji mogu zaraziti Vaše računalo ili bilo koju drugu imovinu kroz upotrebu, pristup ili preuzimanje bilo kojeg materijala s ovih web stranica. Ako odlučite preuzimati materijale s ovih web stranica, radite to na vlastitu odgovornost.

Nedozvoljene radnje

Nedozvoljene su bilo kakve radnje koje BETAWARE d.o.o. po svojoj procijeni može smatrati neprimjerenima i/ili koje će biti procijenjene kao nezakonit čin ili su zabranjene bilo kojim zakonom primjenjivim na ove web stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

 • bilo koji čin koji predstavlja povredu privatnosti (uključujući postavljanje privatnih informacija bez pristanka pojedinca) ili bilo kojeg drugog prava pojedinca;
 • korištenje ovih web stranica u svrhu klevete ili optuživanja BETAWARE d.o.o., naših zaposlenika, drugih pojedinaca ili bilo kakvo ponašanje na način koji ugrožava reputaciju i dobro ime BETAWARE d.o.o;
 • postavljanje datoteka koje sadrže viruse koji mogu prouzročiti štetu imovini BETAWARE d.o.o. ili imovini pojedinca.

Vi i BETAWARE d.o.o. slažete se da će se bilo kakav spor ili tužba vezana za upotrebu ovih web stranica voditi na nadležnom sudu Republike Hrvatske.

Kolačići

Na web stranici betaware.hr koristimo kolačiće (engl. cookies) kako bi stranica radila pravilno sa svim funkcionalnostima i kako bismo mogli raditi na unaprijeđenju iste te poboljšanju korisničkog iskustva. Prema zakonima Europske unije, obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika. To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka. Kolačići neće nauditi Vama ili Vašem računalu, ali ih možete onemogućiti. Imajte na umu da zbog onemogućavanja kolačića možda nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti ove web stranice.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje internetski preglednici spremaju na Vaše računalo pri pristupanju pojedinim web stranicama kako bi se omogućila dodatna funkcionalnost tih stranica. Kolačići su napravljeni s namjerom da budu jednostavni mehanizam za pamćenje ključnih informacija ili pamćenje korisnikove internetske povijesti, a mogu biti korišteni i u svrhu pamćenja informacija koje su se unosile u određena polja (imena, adrese, lozinke, itd.). Nakon prvog posjeta web stranici, svaki puta kada web preglednik zatraži identičnu stranicu sa servera, kolačići se s korisničkog računala šalju na server.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti njihovo pohranjivanje na Vašem računalu. Postavke se mogu kontrolirati i mijenjati u Vašem web pregledniku.

Zašto koristimo kolačiće?

Naša web stranica koristi kolačiće:

 • kako bismo Vam omogućili što bolje korisničko iskustvo;
 • za praćenje statistika posjećenosti, tj. za skupljanje informacija o interakcijama korisnika na našim web stranicama;
 • za normalno funkcioniranje stranice, tj. kako bi korisnicima bio olakšan pristup stranici.

Dopuna zakonske obavijesti

Zadržavamo pravo izmijeniti i ispraviti stavke navedene u ovom dokumentu. Molimo Vas da se uputite na ovu stranicu s vremena na vrijeme kako biste imali pregled novih informacija.